Нападателят на националния отбор Илиян Мицански сподели очакванията си за световната квалификация с Армения, която е утре от 21:00 часа на "Васил Левски".

"Със същата нагласа сме, както и преди срещата с Италия (2:2). Знаем, че не ни очаква лесен мач и ще се постараем да покажем същата игра, която показахме срещу Италия. Във всеки мач на националния отбор има напрежение, без значение дали е официален или контрола. Жалко, че не победихме Италия след толкова положения. Не се случва често да показваме толкова добра игра срещу отбор от такъв калибър", коментира Мицански.

"Хубавата игра, която показахме срещу Италия, няма как да се заличи, без значение какъв ще бъде резултатът с Армения. Предстоящият съперник е един среден противник. За мен най-важното е да се представям добре. Няма значение дали ще играя 10 или 90 минути. Това е националният тим и всеки има желание да играе в този отбор. Радвам се, че съм част от този отбор и дано така да бъде и занапред. Играл съм срещу имена в Бундеслигата, така че италианците не ми направиха голямо впечатление", каза още нападателят.