Стойчо Младенов заяви, че не е доволен от колебливото представяне на ЦСКА в последните няколко мача. Специалистът визираше и двубоя с Етър, който “червените” спечелиха с 3:1, след като изоставаха с 0:1.

“Това беше крайно разочароващо за мен, поговорихме си, надявам се, че са разбрали това, което казах. Надявам се повече това да не се случва. Един мач се печели от първата минута, може и в последната. Не можем да подценяваме когото и да било, още повече в момент, в който се намираме ние, като игра и потенциал. Във всеки един мач трябва да влизаме с нужната агресия и да търсим победата. Това, че едно полувреме играем добре, в друго – не, не ме радва. Аз искам да израстваме, а сега само загатваме за нещо. Търсим най-доброто, най-оптималното, но сега не ме задоволява. Аз още от лятото говорих, но...Момчетата са интелигентни, професионалисти са, стоя зад тях и знам, че ще подобрим резултатите си. Мен другите не ме интересуват, не мога да си вадя изводите от един или два мача. Знаем слабите и силните страни на всички и се стремим да ги побеждаваме”, коментира Стойчо Младенов.

Наставникът коментира предстоящия мач със Славия. “Имаме контузени хора. Знаете, че Пакурар все още не е възстановен, а Тасио и Нилсон имат проблеми. Надявам се до събота да бъдат готови за игра. Чакам потвърждение и за пристигането на Боладо. Мачът със Славия е като всички останали, освен това, че е столично дерби. Този клуб се ръководи по най-добрия начин и е много стабилен. През тази година направиха качествен отбор и е нормално очакванията към тях да бъдат големи. Търсим варианти за най-доброто, но проблемът е, че част от новите не играха около един месец. Ползвах ги в контроли срещу отбори от втора и трета дивизия и не знаех дали могат да ми бъдат полезни. Ще дам шанс на всички, но не е изключено някой да си замине, така е във футбола”, допълни още треньорът.

“Имаме потвърждение за една контрола в паузата, чакаме отговор за още една. Искахме две проверки със силни съперници. Имаше варианти да играем с Цървена звезда и Партизан, но отидохме на други варианти като Раднички (Ниш). Телевизията дава възможност всички фенове да преценят кой е по-добрият отбор, съдиите дали са се справили, дали са ощетили единия или другия отбор, накъде са наклонили везните”, завърши Стойчо Младенов./БЛИЦ