Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова за спешни промени след победата с 5:0 в контролна среща срещу Чавдар (Етрополе). Според него в момента “червените” са в безтегловност и нещата не вървят на добре.
 
"За момента ЦСКА е в безтегловност. Ръководството – старото или новото, трябва да направи нещо до края на тази или другата седмица. Нещата не вървят на добре и това повече не може да продължава. Не искам да говоря повече", заяви Младенов.
 
"Постоянно говоря за вариативност, но някои хора явно не ме разбират. Надявам се скоро да мога да използвам всички футболисти. Това ще ми позволи да променям нещата на терена в хода на мача. Доволен съм от футболистите, които взеха участие в мача с Черноморец. Проблемът е, че не можем да вкараме гол", добави треньорът.
 
Стойчо Младенов призна, че е разменил няколко думи с лидера на Комитета за възраждане на ЦСКА Емил Димитров по време на предишната контрола на “армейците” с Локомотив Мездра. Старши-треньорът на “червените” допълни, че не се е чувал с Христо Стоичков.