Сериозно подкрепление ще получат феновете на ЦСКА по време на днешното дерби с Левски. Двубоят от 21-ия кръг на “А” група е от 19:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Мощна агитка от Румъния пристига за двубоя. Ултрасите на Стяуа ще подкрепят ЦСКА и Йоан Андоне.

Интересното е, че румънският треньор е бил начело на големия съперник на Стяуа в северната ни съседка – Динамо (Букурещ). Това обаче няма да попречи на привържениците от Румъния да дерат гърла в подкрепа на Андоне и компания срещу Левски. Те ще разпънат и плакат против собственика на клуба Джиджи Бекали: “Бекали, махай се от “Генча”.

Както е известно, агитките на ЦСКА и Стяуа се подкрепят взаимно. През 2008 година ултраси на румънския гранд разпънаха транспарант с надпис :”Справедливост за ЦСКА”, след като “червените” останаха без лиценз.

Румънските медии продължават да твърдят, че Йоан Андоне е много близо до Рапид (Букурещ). Според “Проспорт” още следващата седмица наставникът може да поеме отбора, ако днес претърпи провал в дербито с Левски.

“Лично уверих Андоне, че няма да има проблеми с нашите фенове”, признаха от румънския гранд. Ако треньорът на ЦСКА не склони да поеме Рапид, вариант пред ръководството на клуба за нов наставник е Маурицио Тромбета, който преди време бе начело на ЧФР Клуж./БЛИЦ