ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Днес за първи път Станимир Стоилов и Наско Сираков ще са от различни страни на барикадата като треньор и ръководител. В периода 2004-2008 година двамата в тандем донесоха на "Левски" 2 титли, 2 купи и 2 суперкупи. "Сините" играха на 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА, станаха и първият български тим, класирал се в групите на Шампионската лига...
 
До момента обаче Сираков и Стоилов имат два сблъсъка като футболисти, припомня "Тема Спорт". Първият е през пролетта на 1994 година. Тогава Наско е капитан и голмайстор на "Левски" (през сезона реализира 36 попадения в 34 мача във всички турнири). След престой в Турция пък за Стоилов няма място на "Герена" и той отива в ЦСКА. На 24 април е вечното дерби, в което "червените" са символични домакини. Сираков дава аванс на сините от дузпа, а Петър Александров прави 2:0 до почивката. След него Наско се разписва още два пъти, за да оформи хеттрика си. А Стоилов в самия край реализира почетното попадение за "армейците".

През следващия сезон двамата са съотборници в "Левски", но след скандал с Томас Лафчис Сираков напуска. И отива в... пловдивския "Ботев". Така на 21 март двамата отново са съперници на терена. "Канарчетата" печелят с 1:0 като домакини, а Мъри и Наско остават на терена по 90 минути.
 
През есента на 1997-а двамата се събират в Славия - Сираков в началото е треньор, а Стоилов играч. След това и на „Герена" - Наско като директор, а Стоилов като капитан на "сините".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ