Станимир Стоилов обяви, че все още не е треньор на "Левски". Мъри проведе среща с Тодор Батков в адвокатската му кантора, която продължи почти 2 часа. След това Стоилов говори пред медиите.

"Все още не съм треньор на "Левски". Казах моето мнение, поставил съм си условията. Сега ръководството трябва да реши", заяви най-успелият треньор на "Левски" за ХХ-и век.

"За да имаме силен "Левски", трябва да бъдем единни. Искам да кажа, че не съм говорил за пари и подобни условия. В "Левски" трябва да се вземат сериозни решения. Оттук нататък своята дума трябва да каже ръководството", коментира Стоилов.

"Всичко опира до това, "Левски" да се вдигне на крака и да заиграе най-добрия футбол в България", каза още Мъри.

Както е известно, желанието му беше да се завърне на "Герена" заедно с Наско Сираков. На този етап обаче това изглежда невъзможно заради постоянните конфликти на легендата с Батков. Вчера Стоилов проведе и среща с Тонев и Георги Иванов, като Гонзо прие условието на хасковлията да не е на "Георги Аспарухов". Така Иванов реши да си подаде оставката и дори се сбогува с футболистите. При така развилите се обстоятелства обаче не е ясно какво ще се случи. Не е изключено Гонзо да продължи да работи на "Герена", ако Стоилов не се завърне.