Наставникът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов поиска от своите възпитаници да реагират подобаващо на загубата от Берое и да покажат добър и резултатен футбол в двубоя с Черно море. Двубоят от 10-ия кръг на "А" група, в който Мъри се противопоставя срещу Георги Иванов-Гонзо, е утре от 16:00 часа на Колежа.

"Основното нещо, което трябва да свършим след мача в Стара Загора е да възстановим футболистите, а те от своя страна да намерят познатия си начин на игра. Едно от нещата, които искам да видя в мача с Черно море е отборът да реагира подобаващо след негативен резултат. Трябва да покажем отново комбинативен и резултатен футбол", коментира Мъри.

"Наистина имаме проблеми с контузии на атакуващи футболисти, но сега не е моментът да се оплакваме. Сега е моментът да играем и да печелим. В Стара Загора създадохме 3-4 чисти голови ситуации и сме недоволни, че не ги реализирахме. Основното, което трябва да върнем е стила си, играта по фланговете, която не бе на ниво в последния ни мач. Играхме прекалено на емоция", допълни треньорът на "Ботев" (Пд).

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ