Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов пресметна, че заради контузените си офанзивни футболисти "канарчетата" губят около 40-50 гола. Мъри е категоричен, че въпреки многото кадрови проблеми "жълто-черните" имат достатъчно играчи, които трябва да докажат мястото си в отбора и да го върнат на победния път.

"Няма да търсим нови играчи сега. Какъв футболист трябва да си, за да си без отбор по това време на годината?! Имаме достатъчно състезатели, няма да търсим нови при всяка травма. От контузените Домовчийски е най-близо до завръщане, ако е добре след тренировката днес, ще попадне в групата", каза Мъри преди домакинството на Черно море, което е утре от 16:00 часа на стадион "Христо Ботев".

"Жалкото е, че при отсъствието на Мариян Огнянов, Тошко Неделев, Иван Цветков и Домовчийски "Ботев" губи около 40-50 гола, имайки предвид колко обикновено вкарва всеки един от тях. Георги Сърмов също отпада за мача утре. Имаме уверението на лекарите, че ще се оправи до края на седмицата. В крайна сметка трябва да се справим, дори да се наложи защитниците да попаднат в голова ситуация. В момента ни трябва самочувствие и подкрепа, каквато в интерес на истината никога не ни е липсвала", добави Стоилов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ