Новият треньор на "Левски" Пепе Мурсия беше официално представен на пресконференция на "Герена". На първия си брифинг като наставник на "сините" испанецът каза, че е много доволен от възможността, която получава - да работи за най-големия български клуб.

"От днес съм треньор на "Левски". Радвам се, че съм тук. Пристигането ми в "Левски" е крачка напред в треньорската ми кариера", бяха първите думи на Мурсия, който преди това се представи пред присъстващите.

"Всички знаете, че съм роден в Испания. Аз съм горд от моя произход. Откакто вече подписах с "Левски", трябва да знаете, че има един българин повече и един левскар повече в агитката", каза с усмивка Мурсия.

"Идвам в най-големия клуб в България. "Левски" е клуб с много богата футболна история. Добре осъзнавам каква отговорност поемам. Това е много задължаващо. За мен е чест и много голямо предизвикателство да работя тук. Искам да изкарам "Левски" до мястото, което му приляга. Знам, че ще имам подкрепата на целия спортно-технически щаб, но също така искам помощ от всички, които носял "Левски" в сърцето си", отправи апела испанецът.

"Този сезон ще е много важен. Също така разчитам и на вашата помощ", обърна се Мурсия към журналистите.

"Всички трябва да работим за доброто на "Левски", продължи испанският специалист.