ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски очаква позицията на германски специалисти относно естеството на контузията на нападателя Билал Бари, пише „Тема Спорт“. Резултатите от прегледа с ядрено-магнитен резонанс, направени на 23-годишния футболист, са изпратени на немски лекари, които трябва да дадат своята препоръка за лечението на родения във Франция мароканец.

Едва след това медицинският щаб на Левски ще има пълна яснота относно сериозността на контузията на Бари и срока на неговото отсъствие от терена. Както е известно, нападателят на „сините“ получи контузия по време на тренировка преди мача с Локомотив (София), загубен с 2:3 в събота.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Друг от травмираните играчи на Станимир Стоилов – Жереми Петрис, е на път да се завърне към нормален тренировъчен процес. Той страдаше от разтежение в бедрото и се очаква да поднови занимания през тази седмица.

Младият халф Асен Митков е бил повален от вирус в последните дни, което му попречи да попадне в групата за мача с Локомотив (София) и да играе за дубъла при вчерашното домакинско 0:0 с Вихрен (Сандански).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК