В събота на полувремето на мача "Левски" – "Ботев" (Пловдив) ще бъдат наградени с плакети и почетни грамоти треньори от ДЮШ към ПФК Левски, които през изминалите десетилетия са тренирали и дали път към първия отбор на плеяда "сини" футболисти. Ето и техните имена.

1. Петър Дончев– доайен на "сините" треньори и футболисти, като защитник в отбора на "Левски" печели три пъти Купата на България през 1956,1957 и 1959 години. С юношеските формации на "Левски" става два пъти републикански шампион. На Петър Дончев наградите ще бъдат връчени в дома му.

2. Петър Петров – Чори– три пъти републикански шампион и два пъти носител на националната купа с юношеските отбори на "сините".

3. Веселин Личев– носител на Купата на България като футболист на "Левски" през 1967 година, два пъти републикански шампион с юношите на сините.

4. Бисер Хаздай– четири пъти републикански шампион, два пъти носител на националната купа начело на "сините" юноши.

5. Славчо Стоилов– като футболист на "Левски" печели шампионската титла през 1970 г. , два пъти Купата на България през 1970 и 1971 години, европейски шампион с националния юношески отбор на България през 1969 година, като треньор на юношеските формации на клуба има три шампионски титли и две национални купи.

6. Георги Тиханов– две десетилетия е треньор на вратарите в "синята" школа, със съществен принос за спечелените през този период трофеи от "сините" юноши.

7. Валентин Захариев– треньор на вратарите в синята школа със спечелени три шампионски титли и две национални купи.