Треньорът на "Левски" Елин Топузаков определи група от 19 футболисти за двубоя от междинния 32-и кръг на "А" група срещу Лудогорец. Сблъсъкът е утре от 19:15 часа в Разград, като интересното е, че сред избраниците на Топчо не фигурира Цветан Генков. Нападателят не е контузен или наказан от БФС.

БЛИЦ разбра, че е получил наказание от Топузаков след неприятната случка на вчерашната тренировка. След необмислена проява на Генков пострада Михаил Иванов, който напусна заниманието с кръв по лицето. Нападателят влезе остро на вратаря и му разби носа, но все пак Иванов е на линия за гостуването в Разград. Генков пък ще бъде зрител, след като Топчо е решил да го санкционира с надеждата той да си вземе поука. Вчерашната изцепка на Генков не е първи подобен случай в последните месеци. Както е известно, преди време нападателят се сби с Гари Родригес, като тогава двамата се разминаха с наказания, но сега Генков си изпати.

Групата на "Левски": Горан Блажевич, Михаил Иванов, Дъстли Мулдер, Пламен Крумов, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Кевин Бру, Рафаел Бастос, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Димитър Макриев, Валери Божинов, Владислав Мисяк, Стивън Петков, Кристовао Рамос.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ