Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков и ръководството на клуба отрязаха искането на Сдружение „Левски на левскарите“ да бъде извършено раздробяване на акциите, които са притежание на фенската организация. „Левски на левскарите“ влезе в открита война със легендарния голмайстор, откакто „сините“ бяха напуснати от Станимир Стоилов и Иво Ивков през пролетта на 2023 г. През миналия сезон имаше организиран бунт срещу собственика. Плакати "Сираков вън" можеше да се видят по оградите на "Герена", а мач на тима беше забавен заради протест пред една от вратите на терена.

През това лято привържениците искаха техните 10% да бъдат разделени на 20 000 акции, като по този начин с дялове да се сдобият повече хора. За отказа съобщи председателят на Сдружението Димитър Костадинов.

Той е получил официално писмо, подписано от изпълнителния директор Даниел Боримиров, с което Управителният съвет на Левски не е удовлетворил молбата на организацията. Като мотиви са посочени необоснованост и нецелесъобразност на искането. Без отговор е останала молбата за провеждане на извънредно общо събрание на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025