ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков гостува в предаването „Арена Спорт“. Той разказа своята гледна точка за ситуацията в клуба през последните дни, довели до отстраняването на Иво Ивков като изпълнителен директор, което пък от своя страна накара треньора Станимир Стоилов да напусне „сините“.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

„Станимир Стоилов знае от два месеца, че Ивков няма да изпълнителен директор. Това е мое решение, а не на генералния спонсор. Защо не съм го махнал веднага, е също мое решение. Причината е неуважително отношение към мен. Некомуникативна личност, която отблъсква много хора. Излъга пред медиите, че не е бил поканен в НАП, което не отговаря на истината. Два дни се опитвах да убедя Мъри, че Ивков няма проблеми с „Палмс бет“, големите му проблеми са с мен. Кълна се във внучките си, че в последните шест месеца от „Палмс бет“ никога не са ми поставяли условието Иво Ивков да бъде уволнен“, заяви Сираков.

„Генералният спонсор по договора за управление е отпуснал 1,9 милиона лева на клуба, фактурирани са 750 000, които никога не е поискал. Да, има вероятност след време да си ги поиска. Макар, че г-н Борисов е заявявал пред мен, Мъри и Ивков, че никога няма да ги поиска. Спонсорът винаги е отпускал по договорите средства напред. Имаме договори, по които са платени до юни.“

„Ще върна малко за една предистория. Когато търсехме спонсор, най-голямата сума, която ми беше предложена от бетинг компания беше за 5-годишен договор по милион на година с пълен ексклузивитет. С „Палмс бет“ подписахме за 5 година срещу 20 милиона. До момента са превели над 9 милиона. В момента Левски е изцяло зависим финансово от генералния спонсор и цял живот ще бъда благодарен на тези хора.