ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Наско Сираков коментира срамното отпадане на "Левски" в Лига Европа. "Сините" загубиха днешния реванш от Първия квалификационен кръг на Лига Европа с 0:2. В първия двубой двата тима направиха 0:0 в София.

"Трудно е да се говори след такъв мач. Да, неприятно е. Но с оглед на това, което показа отборът на терена, абсолютно заслужено и закономерно. Каквото и да коментираме сега, въпросът е приключен. Това, че сме играли слабо първите 20 минути не е никакво оправдание. Получихме два гола, а можеше да получим още толкова. Това са фактите трябва да ги приемем. И да гледаме какво да променим оттук нататък", коментира Наско Сираков пред Livesport.bg.

"Един час след мача не мога да взимам решение дали Митов ще остане старши треньор на отбора. Като има нещо, ще го разберете всички. Колкото и да е питате, мога ви кажа само това. Със сигурност няма да тръгна да глобявам футболистите. А какви мерки ще бъдат взети, ще видите всички", допълни легендата.

"Абсолютно не съм изненадан от случилото се с Иртиш, с оглед на показаното от отбора в последните 4-5 години. Знаех, че ще ми е тежко, знаех, че много неща трябва да се променят в Левски и затова определено не съм изненадан. Вярвах все пак, че ще спечелим срещу този отбор, не се получи. Оттук нататък ще започваме не с козметични, а със сериозни промени. Засега ще се въздържа да обявявам точно какви", завърши Наско Сираков.