Националът Георги Минчев коментира нулевото равенство с Румъния в контролна среща, играна вчера в Букурещ. При завръщането на „лъвовете“ в София 29-годишният нападател направи и коментар относно възможността да се завърне в ЦСКА. Както е известно, вчера „армейците“ представиха новия си треньор Томислав Стипич, който е работил с Минчев в латвийския Ауда. Преди това БЛИЦ първи писа, че "червените" искат голмайстора. 

“Имам още една година договор с АЕЛ Лимасол, така че не мога да коментирам. Ако има нещо, до няколко дни и седмици ще бъде ясно моето бъдеще”, заяви Минчев по темата за негов трансфер в ЦСКА.

“Мисля, че се представихме на едно добро ниво срещу един доста сериозен отбор, който след няколко дни ще играе на европейското първенство. Реалният резултат мисля, че беше равният”, коментира нападателят за мача с Румъния

“Изгради се ядро от футболисти, които са викани постоянно в националния отбор. Мисля, че това доста помага. Горе-долу са едни и същи участниците на всеки един лагер, което е основата на добрите игри в последно време”, добави националът.

“Контролите са една добра основа да изградим отбор, който в квалификациите да търси класиране на голямо първенство. Това е целта. Отдавна не сме се класирали, а това ни мотивира. Целите на президента на БФС и футболистите са едни и същи. Вярвам, че ще ги постигнем", завърши Георги Минчев.