Националният отбор на България до 19 години направи възстановяване след поражението с 0:3 от Германия във втория си мач от Група „В“ от Евро 2017. След процедурите във фитнеса и басейна на своя хотел сутринта играчите получиха разрешение да се разходят до центъра на Тбилиси в следобедните часове. Това обаче беше пожелание, като само 11 от всичките 18 футболисти се възползваха от двата часа за разходка, докато останалите останаха в хотела да си почиват, информира "Стандарт".

Селекционерът Ангел Стойков също остана в хотела, за да наблюдава играта на Холандия и да се опита да ги разучи още по-добре. Както е известно, младите "лъвове" излизат срещу "лалетата" в последната си среща от груповата фаза днес от 19:00 часа на стадион "Тенгиз Буржанадзе" в Гори.

Иначе част от нашите разгледаха стария град на грузинската столица. Отборът отново показа колектив извън терена, след като всичките футболистите се движеха заедно. Нашите все още имат теоретичен шанс да се класират. Това ще стане само ако те бият Холандия с 4 гола разлика и Англия да надиграе Германия.