Президентът на БФС Боби Михайлов и вицепрезидентът на Хома Сантяго Фернандес представиха новата екипировка на националния отбор по футбол. Събитието се състоя в Правец, където "трикольорите" са на подготовка преди европейските квалификации срещу Хърватия (10 октомври) и Норвегия (13 октомври). Първият ни мач е срещу хърватите на Националния стадион "Васил Левски" от 21:45 часа в петък.

"Това е първият национален отбор, който обличаме в Европа затова партньорството е изключително важно за Хома," заяви представителят на екипировката.

В ролята на манекени влязоха двамата вратари Ники Михайлов и Владислав Стоянов, капитанът Ивелин Попов, Николай Бодуров и Георги Миланов. От следващата седмица екипите ще со в търговската мрежа, достъпни за феновете.

"Да работиш с клубен и национален отбор има съществена разлика, а тя е, че когато си взаимодействаш с национален отбор, работиш за цяла една страна. Отговорността, когато работиш с национален отбор, е много по-голяма, както и фенската маса", допълниха от Joma./БЛИЦ

Нашата група "Н" за европейските квалификации