Ръководството на Нефтохимик потвърди за раздялата със свой футболист, който отива в ЦСКА. По-рано стана ясно, че вратарят Божидар Стойчев е пред завръщане в родния си клуб, където е гласен за заместник на обявения за ненужен Благой Макенджиев. Последният все още не е уведомен за решението на Миодраг Йешич, но по всичко личи, че Стойчев ще пътува в сряда за втория лагер на "армейците" в Турция за сметка на юношата на Пирин (Благоевград).

"Новият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич реши да привика по спешност при "червените" преотстъпеният до края на сезона в Нефтохимик Божидар Стойчев. От ръководството на Нефтохимик решиха да пуснат вратаря при "армейците", като му благодариха за досегашните му изяви със "зеления" екип", съобщиха от пресслужбата на "шейховете".

В същото време преговорите за преотстъпването на вратаря Янко Георгиев от Черноморец в Нефтохимик завършиха с успех и от утре той ще се присъедини към подготовката на "шейховете". Както е известно, преди дни Димчо Ненов взе в отбора си и Евгени Караманов от Сливен.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ