Пандемията от коронавирус из Европа нанесе удар по плановете за зимна подготовка на ЦСКА. Съперникът на „армейците“ за контролна среща, предвидена за 28 януари – Щурм (Грац), се отказа от лагера в Турция заради ситуацията с COVID-19 в световен план. Новината беше съобщена от официалния сайт на „червените“.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ръководството на ЦСКА обаче е реагирало веднага. За същата дата е договорена проверка с руския гранд Динамо (Москва), който през настоящия сезон е сред основните претенденти за титлата в руския шампионат. Ако не възникнат някакви форсмажорни обстоятелства покрай коронавируса, мачът ще се изиграе от 17:00 чaса местно време на терена на комплекс „Regnum” в Белек.

На този етап останалите спаринги в Турция остават непроменени – на 21 януари с полския Стал (Миелец) (от 16:00 часа местно време в комплекс “Gold City” в Алания), на 25-ти с австрийския Хартберг (17:30 часа местно време в комплекс “Arcadia Center” в Белек), както и два мача на 31-ви януари - сутринта с казахстанския Шахтьор (Караганди) (в 11:30 часа на терена на хотел “Titanic” в Белек) и от 17:30 часа със северномакендонския Академия Пандев (на един от терените на Susesi Football Center).

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022