Заместник-председателят на Столичния общински съвет арх. Борислав Игнатов обяви на профила си във „Фейсбук“, че ЦСКА дал три обещания относно предвижданата реконструкция на стадион „Българска армия“. По време на общественото представяне на проекта за Подробен устройствен план на „Борисовата градина“ адвокатът на „армейците“ Станислав Трендафилов е гарантирал, че при строителството няма да пострада нито едно дърво, клубът няма да иска никакво търговски площи на стадион и цялото финансиране ще е 100% частно. От публикацията става ясно, че до 4 февруари тече срок, в който може да се правят корекции по предложения ПУП по предложения на гражданите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

ПУБЛИКАЦИЯТА НА БОРИСЛАВ ИГНАТОВ ВЪВ „ФЕЙСБУК“
Свършена е огромна работа от екипа на проф. арх. Ковачев и в момента тече срок до 4.2.2022, в който всеки от вас може да го разгледа на сайта на НАГ и да направи предложения за корекции.

По горещата тема за стадион “Българска армия” беше показано мястото на новия подземен паркинг на бул. “Драган Цанков” с капацитет 420 места, за който казах по-рано. Беше потвърдено, че 150 от тези места ще могат да се ползват при събития от стадиона и така ще може да получи исканата 4-та категория на УЕФА.

Адвокат Трендафилов направи няколко допълнителни изявления от името на собственика на ЦСКА:

1. Нито едно дърво няма да падне при строителството.
2. Не искат и нямат нужда от никакви търговски площи към стадиона за възвръщане на инвестициите.
3. Финансирането ще е 100% частно

Радвам се, че нямат амбиции за търговия в парка, имат средствата и гарантират за дърветата.

Получили са виза още през 2019-та така, че не виждам пречки собствениците да входират проектите си за одобрение и да започнат строителството в кратки срокове.

Ще следя с интерес развитието на темата и изпълнението на дадените от собственика обещания днес, записани в протокола на обсъждането"

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022