Лудогорец няма да може да разчита на един от българските национали в състава си за днешния мач с Ботев (Враца), а участието на друг е под въпрос. Антон Недялков със сигурност няма да играе в срещата от 9 кръг на efbet Лигата, докато участието на Кирил Десподов все още е съмнително и най-вероятно той ще бъде сред резервите.

Двамата пострадаха по време на първия мач от група „F“ на Лига Европа срещу Мидтиланд (1:1) и оттогава не са играли. Състоянието на Десподов е малко по-добро и заради това има възможност днес да бъде на пейката на „орлите“.

Лудогорец няма други кадрови проблеми в състава. Единствено аут са трайно контузените Каули и Вандерсон. Единият няма да играе до края на годината. Ситуацията с Вандерсон е по-тежка. Той претърпя операция на коляното и е аут поне до март 2022 г.

Срещу Ботев (Враца) за последно начело на Лудогорец ще бъде Станислав Генчев. Той замества заразения с COVID-19 Валдас Дамбраускас. Карантината на литовския специалист обаче изтича в началото на следващата седмица и той ще може да води тима си срещу Цървена звезда в четвъртък.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа