Легендата на Левски и президент на Управителния съвет на клуба Николай Илиев изрази недоволство от представянето на тима при победата с 2:1 над Нефтохимик.

"Нормалният резултат днес бе равен. Въобще не съм доволен от видяното. Говорих със Станислав Ангелов и му казах, че веднага момчетата трябва да слязат на земята, тъй като явно са си повярвали повече. Ако някой от играчите си мислят, че с тази игра ще станем шампиони и ще можем да се борим за титлата, това няма как да стане“, коментира Илиев.

„Не съм доволен от почти никой, с малки изключения. Паузата не трябва да е извинение, ами напротив. Футболистите трябваше да са по-добре подготвени. Не може по-този начин да се подхожда. Както знаете, четири точки ни бяха отнети. Едните срещу Монтана, тъй като играхме слабо, но този тим е на последното място със само една точка спечелена срещу нас. Продължаваме ли да губим точки срещу по-слабите отбори, няма шанс да се стигне до шампионската титла. За мен отново имаше подценяване, което е основната причина", допълни шефът на УС.

"Ако има добри възможности може да бъдат привлечени и други играчи. Селекцията е отворен процес. Не искам да коментирам дали съм говорил със Спас Русев", заяви легендата на Левски.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига