Треньорът на Берое Николай Киров посочи причините, довели до загубата на тима му с 1:2 от Септември в домакински мач от 22 кръг на efbet Лигата. Според него футболистите на старозагорци са започнали лековато началото на второто полувреме, а освен това не са успели да си реализират положенията.

"Гостите съумяха да си реализират ситуациите. При втория гол вместо ние да завършим атака, при бърз преход успяха да ни отбележат гол. Като цяло започнахме втората част бе много лековато. За около 10 минути се създадоха няколко ситуации. Имахме си нашите положения и трябваше да си ги завършим от първия път", отчете Николай Киров-Белия.

"Точно когато затворихме фланговете, допуснахме попадение, което значи, че не сме се ориентирали по най-добрия начин. Няма как всяка една загуба да не вкара напрежение. Загубихме преднината си пред отборите, които бяха зад нас, сега трябва да се борим за всяка една точка. Надявам се в Пловдив да свърши тази серия", завърши треньорът на Берое, чийто тим в следващия си мач гостува на Локомотив (Пловдив).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023