ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на Станислав Станков и Тити Папазов за крайния резултат от мача! 

Треньорът на Левски Николай Костов коментира последния мач на "сините" за сезона, завършил с победа 1:0 срещу Ботев (Враца). Специалистът подчерта, че отборът му е бил уморен в последните мачове и започва да излиза от кризата. Костов допълни, че е готов да остане на поста и да продължи да работи.

„Трябваше да играем с трима централни защитници, защото на такива терени играем по-трудно. И сега се налагаше да действаме максимално опростено, да играем вертикален футбол, който не го умеем много добре. Отвърнахме на стихийните атаки на противника подобаващо. Имахме много добра реакция след загубата от Хебър. Не съм говорил с футболистите дълго и широко, защото ги критикувах публично и това даде резултат“, заяви Костов и след това коментира бъдещето си и кризата в Левски.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„От лятото до сега паднахме физически, защото тежестта беше върху няколко основни играчи. Бяхме максимално мобилизирани, печелихме мачове в последните минути и това сплотяваше отбора. Последните два месеца започнахме да губим мачове в последните минути и го отдавам на умората и напрежението. Предстоят разговори с шефовете, говорим постоянно. Мъчим се по всякакъв начин да излезем от тази сложна ситуация. Не е лесно, такава е ситуацията. Ще преодоляваме трудностите, Левски винаги оживява, както се казва, и ще ставаме по-силни. Най-добре е да спрем дотук и да пожелаем весели празници на всички“.

„Готов съм да остана и да продължава да работя. Спомням си как бях приет в началото, но после нещата се промениха“, завърши Костов.