Наставникът на "Левски" Николай Митов определи група от 19 футболисти за първия 1/2-финал за Купата на България с Локомотив (София). Мачът е утре от 17:45 часа на стадион „Георги Аспарухов”, а както е известно, в събота двата тима играха за първенство, като "сините" спечелиха с 2:1. Тогава Митов реши да не разчита на Орлин Старокин и Кристовао Рамос, след като те бяха нарочени за провала в Гоце Делчев - равенството 1:1 с Пирин, което доведе до раздялата с треньора Илиан Илиев. Сега обаче Митов помилва юношата на ЦСКА и португалеца, като ги включи в групата за утрешния мач.

Сред избраниците на наставника е и Йордан Милиев. Защитникът над месец бе извън състава. Очаквано извън групата за домакинството на Локо (Сф) са контузените Владимир Гаджев и Базил Де Карвальо, както и наказаният Рене Михелич.

В същото време Николай Митов отново е решил да не разчита на привлечените през зимата Пламен Димов и Милен Василев, които ще гледат мача от трибуните, както беше и в събота.

В групата на "Левски" място намериха юношите Антонио Вутов и Пламен Тонев Илиев. Очаква се и двамата да получат шанс за изява утре. Роденият през 1994 година Пламен Илиев дори записи официален дебют за "сините" срещу Локо (Сф) в събота, когато Митов изненадващо го пусна титуляр. Вутов влезе на смяна и също се включи силно.

Групата на "Левски":
Вратари: Пламен Илиев, Михаил Иванов
Защитници: Дъстли Мулдер, Нуно Пинто, Ромен Ели, Димитър Везалов, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Даниел Димов
Полузащитници и нападатели: Станислав Ангелов, Антонио Вутов, Христо Йовов, Роман Прохазка, Стефан Велев, Жоао Силва, Кристовао Рамос, Гари Родригес, Илиян Йорданов, Пламен Тонев Илиев

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ