Онзи ден Даниел Боримиров имаше наглостта да постави медиите сред главните виновници за случващото се в “Левски”. Новият шеф на “Герена” каза в прав текст, че пресата оказвала негативно влияние и даже накарал играчите да не четат нищо, свързано с техния отбор.
 
В тази връзка БЛИЦ отправя няколко въпроса към Боримиров.
 
1. Медиите ли се занимават с тренировъчния процес на “Левски”?
 
2. Медиите ли направиха зимната селекция на отбора?
 
3. Медиите ли са виновни за случващото се в “синята” съблекалня?
 
4. Медиите ли назначиха за треньор на отбора човек, който няма никакъв опит в професията? И то точно в ключов момент, когато истинските битки за титлата и купата тепърва предстоят.
 
5. Да сте чули журналист да скочи да бие футболист? Ако сте забравили, ще ви припомним, че преди години вие налетяхте и ударихте представител на пресата! Всъщност, това май не беше последният случай, в който налитате да се биете. Апропо - научете, г-н Побойник, играчите да бият, но не по този начин, а по футболен. Така, както го правихте вие с екипа на "Левски" като футболист и с фланелката на националния отбор от онова лудо и незабравимо американско лято.
 
Една молба за финал – не насъсквайте играчите срещу нас и не си измивайте ръцете с медиите! Продължавайте да мразите журналистите, но не забравяйте, че те имат право на мнение и коментар. Просто не търсете под вола теле!
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ