ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Норвежецът Джонатан Линдсет и бразилецът Маурисио Гарсес не само няма да са титуляри, но отпадат и от групата на ЦСКА за мача с Левски. Двубоят е от 18:45 часа на Националния стадион. По същото време във Варна излизат Черно море и Лудогорец.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„До последно Саша Илич и помощниците му се надяваха двамата или поне един от тях да може да попадне в групата. За съжаление това няма да се случи. Консултирахме се с лекари, включително и такива от чужбина, които заявиха, че рискът за здравето на момчетата е огромен, ако играят даже и няколко минути. Колко време ще продължи лечението им, още не е знае“, обясниха пред БЛИЦ от Борисовата градина.

„Илич се опита да вдигне настроението и самочувствието сред играчите. Не е тайна обаче, че обстановката не е розова в отбора и това е обяснимо. Няма как да си щастлив при това стечение на обстоятелствата от последния кръг. Днес трябва да бием, а Лудогорец да не вземе три точки, за да сме шампиони. Илич е прав за едно  - не бива да се предаваме, защото сме ЦСКА", добавиха от „Армията“ .