ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА е изправен пред голям проблем преди вечното дерби с Левски в сряда. Треньорският щаб на „армейците“ ще трябва да прекроява защитата на отбора преди мача със „сините“, който може да се окаже решителен за титлата.

Нидерландският бранител Мено Кох пропуска дербито заради наказание. При равенството 1:1 с ЦСКА 1948 в събота той получи петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде лишен от състезателни права за един мач.

Много вероятно е в срещата с Левски да не играе и капитанът Юрген Матай. Той беше заменен принудително в събота заради контузия, като мястото му беше заето именно от Кох. 30-годишният Матай изпитва болки в коляното и пропусна вчерашната тренировка на отбора. Най-вероятно няма да вземе участие и в днешното занимание.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Макар да има някакви шансове нидерландецът да проведе пълноценна тренировка със съотборниците си във вторник, вероятността да започне като титуляр срещу Левски е минимална.

В отсъствието на Матай и Кох защитата на ЦСКА най-вероятно ще бъде оформена от Енес Махмутович отдясно, Християн Петров отляво и Амос Юга в центъра. Тази формация беше използвана от Саша Илич в няколко мача през сезона, в които бяха записани три победи и едно равенство.

Добрата новина за треньорския щаб на „армейците“ е свързана с факта, че Иван Турицов и Тибо Вион успяха да се опазят от получаване на жълти картон и ще могат да играят срещу Левски.

Както е известно, в момента ЦСКА е на второ място в класирането на efbet Лигата, изоставайки на една точка зад Лудогорец. В сряда престои изиграването на последния кръг на сезона, като дербито между „армейците“ и „сините“, както и гостуването на „орлите“ на Черно море ще бъдат ключови за определяне на шампиона на страната.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!