ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски използва официалния си сайт, за да благодари на генералния си спонсор „Palms Bet“ за поредната финансова инжекция в клуба. Букмейкърът е превел 377 000 лева по договорите си със „сините“, с което на „Герена“ са успели да изплатят навреме заплатите на футболистите.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕВСКИ
Ръководството на „ПФК Левски“ и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят на генералния спонсор Palms Bet, който отново помогна на клуба в труден финансов период.

Групата компании Palms Bet за пореден път авансираха „ПФК Левски“ като преведоха 377 хиляди лева по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното плащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на официални двубои и приходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово положение на клуба.

Както и през месец декември 2022 г., когато генералният спонсор преведе авансово 330 хиляди лева за да може клубът да осигури навреме заплатите преди коледните и новогодишните празници, така и сега клубът успя да покрие заплатите си благодарение на своевременната подкрепа на спонсора.

С това Palms Bet отново доказва своята безрезервна подкрепа към „ПФК Левски“ не само като спонсор, но и като истински приятел, на който може да се разчита винаги в трудни моменти.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК