Новата футболна надежда на „Левски” Божидар Краев бе гост в предаването "Зона спорт" по Ринг тв. "Ясен Петров ме покани в „Левски”. Той ми се обади и след 1 минута вече бях решил, че ще дойда на „Герена“. Исках да играя срещу ЦСКА. Изобщо не съм се притеснявал, все пак искам да се докажа. Играхме добре срещу "червените", надиграхме ги, но като погледнеш резултатите... Много е тежко. Надявам се с много работа да прекъснем серията от загуби от ЦСКА. Искам напролет, когато играем с тях, мачът да е много решаващ и да им го върнем за всички загуби до момента, заяви Краев.


- Христо Стоичков ме заведе в Барселона. Имаше някаква възможност да заиграя в школата на каталунския гранд, но там е много трудно да пробиеш. Те сигурно имат скаути в Арабския халифат. Две години останах в Испания, тренирахме предимно вечер. Бяхме няколко момчета, но те бяха по-големи. Можех и да остана там, но в последния момент нещата не се получиха и се върнах в школата на Чавдар Етрополе. С идването на Георги Иванов заиграх в по-предни позиции. Чувствам се по-добре там, защото имам възможност да се надигравам един на един с противниковите играчи, да създавам положения и да бележа голове.

Димитър Димитров не ми се е обаждал, не съм имал контакти с него. Георги Иванов е много взискателен и много строг, но се опитва да вдигне нивото ми на игра, както и на целия отбор. Радвам се, че феновете държат на нас – юношите. Искам да им благодаря, че застават зад нас и им обещавам, че ние даваме всичко за клуба. Длъжници сме на феновете. Ще направим всичко възможно да върнем „синята“ публика на стадиона и да се радваме на успехите на любимия клуб. Никога не бих играл за друг български отбор.”


Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите