ЦСКА официално представи Лорънс Дейвис на пресконференция в Студентски град, на която присъстваха още Александър Томов и Димитър Пенев. Първите думи, които Председателят на Надзорния съвет на клуба каза, бяха, че "червените" в момента са заспал гигант, който трябва да се завърне час по-скоро на европейската сцена. Известният като Човека с пурите бос е оптимист за бъдещето на "армейците" и дори постави за цел влизане в групите на Шампионска лига.
 
"Българският ми език не е много добър, така, че ще говоря на английски", започна Дейвис.

"Аз като футболен запалянко знам отдавна за ЦСКА. Клубът е един от големите отбори в европейския футбол. Всички знаят за победите на ЦСКА над Ливърпул. В Англия това още се помни. ЦСКА е известен в Англия", каза новият бос на "червените".

"Много важно е да се разбере, че ЦСКА е един от големите европейски клубове. В момента ЦСКА е един заспал гигант, който страда от миналите управления, но вече няма да е така", обеща англичанинът.

"Защо ЦСКА? От този отбор са тръгнали едни от най-големите имена в европейския футбол - Димитър Бербатов, Христо Стоичков, Мартин Петров и Стилиян Петров. Нашите намерения са да изградим един добър отбор и добра база", добави новият силен човек на "Армията".

"Последните два дни разговарях с много хора в България. Видях голям ентусиазъм и много загриженост. Искаме час по-скоро да върнем ЦСКА на европейската сцена, да бъдем в групите на Шампионска лиа", каза Човека с пурите.

Томов пък му връчи шалче и фланелка на ЦСКА с номер 1 на гърба и името му.