ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Столична община даде зелена светлина на ЦСКА 1948 да организира мача си от 23 кръг на efbet Лига срещу ЦСКА на стадион „Витоша“, обявиха от клуба-домакин. Срещата по програма трябва да се играе в неделя (12 март) от 16:45 часа.

От институцията са категорични, че не виждат проблем за провеждането на спортното мероприятие в Бистрица. За да се случи това, от Столична община разпоредили осъществяването на засилено видео наблюдение, което ще спомогне за опазването на обществения ред.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Според разрешението е необходимо водачите на автобусите от Градския транспорт да сигнализират при наличие на агресивни привърженици, а служителите на СДВР трябва да предприемат всичко необходимо, за да може събитието да бъде обезопасено.

Както е известно, през последните дни има сериозна полемика относно мястото на провеждането на дербито между третия в класирането и лидера на шампионата. Отношения по казуса взеха кметовете на Район Панчарево Николай Гюров и на Бистрица Самуил Попов, които изразиха опасенията си за сигурността на хората в населено място в полите на Витоша и призоваха двубоят да се играе на националния стадион "Васил Левски". От МВР и СДВР обявиха мача за рисков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК