"Левски" публикува на официалния си сайт решенията от провелото се днес заседание на Управителния съвет на клуба. Сбирката на "Герена" продължи повече от 4 часа.

Решенията от заседанието на УС на "Левски":

Днес, 05.01.2015 година, в офиса на ПФК "Левски" се проведе заседание на УС на Дружството, в присъствието на г-н Иво Тонев – Председател на УС, г-н Константин Баждеков – Изпълнителен директор на клуба, г-н Васил Колев – председател на Тръст „Синя България”, г-н Владимир Владимиров – председател на НКП и представители на други фенски структури. На заседанието бяха поканени мажоритарният собственик г-н Тодор Батков и спортният директор на клуба г-н Георги Иванов. Членовете единодушно решиха да се провеждат минимум две редовни заседания на УС месечно.

Членовете обсъдиха тежкото финансово състояние на клуба и взеха решение на следващото заседание, което е насрочено за след две седмици, да бъде обсъден и приет проектобюджет за втория полусезон на спортната 2014/2015 година.

Във връзка с подобряването на маркетинговата политика на клуба съветът взе решение да бъде създадено ново търговско дружество, с участието на клуба Левски и представители на Тръст „Синя България” – експерти в областта на маркетинга и рекламата. Дейността на новото дружество ще бъде насочена към развитие на маркетинга, мърчaндайзинга, рекламата и управлението на медиите на ПФК "Левски". Приходите от дейността му ще постъпват в клуба.

Обсъдиха се предложения за допълване на УС и се взе решение съветът да бъде допълнен в срок до края на месец февруари, тази година.

УС се запозна със спортно-техническото състояние на представителния отбор, определен бе бюджет за първия отбор и бе поставена задача за класиране в евротурнирите. 

Бяха поставени основите на едно ново градивно партньорство между представителите на НКП, Тръст „Синя България” и клуба, като се създаде един абсолютно нов модел в управлението на Дружеството с цел отваряне на нова възможност за участие в прякото управление на всеки един привърженик на "Левски".