Избягалият от ЦСКА Антон Карачанаков няма да се задържи дълго време без отбор. БЛИЦ разбра, че интерес към 22-годишното крило има от страна на Литекс и "Ботев" (Пловдив) и до дни се очаква да стане ясно бъдещето на таланта.

По-рано съобщихме, че Карачанаков е разтрогнал договора си с "армейците", обиден от отношението към него и статута си на резерва.

"Писна ми да правя компромиси. До гуша ми дойде! Чаках, чаках, ама вече нямам търпение и се махнах. Не заради парите, а заради отношението на мен. Само съм резерва...", обявил Карачанаков. 

БЛИЦ разбра още, че крилото е скъсал заради една неплатена заплата. Не е тайна, че на "Армията" дължат пари на футболистите си. Някои имат да получават по две месечни възнаграждения, други по едно. Карачанаков се възползвал от възможността да разтрогне по вина на клуба заради една неплатена заплата. Това обаче го спира да премине в чуждестранен клуб и му позволява на този етап да упражнява професията си само в България.

Ако се стигне до подпис с Литекс, Карачанаков ще се превърне в поредният, избягал от "Армията" в посока Ловеч. Припомняме, че през лятото Джаксън Менди и Омар Косоко също разтрогнаха договорите си с ЦСКА заради неплатени заплати и преминаха при "оранжевите".