По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на здравеопазването доц. Костадин Ангелов проведоха консултация, на която беше взето решение да се разреши достъпът на публика до спортни мероприятия, провеждащи се на открито. Очаква се до часове да бъде издадена Заповед от Министерство на здравеопазването. Това съобщиха от Министерството на младежта и спорта, потвърждавайки разкритието на БЛИЦ, че публиката се връща на стадионите след разпореждане на Борисов.  

Разрешава се съоръженията да бъдат запълнени до 50% от капацитета им. Максималният допустим брой на зрители в сектор е 1000 души, които трябва да бъдат настанени през седалка. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

По този начин ще бъде позволено присъствието на привърженици на трибуните още за старта на футболното първенство. Мачовете от новия сезон започват този петък (7 август). Новакът в efbet Лига ЦСКА 1948 приема ЦСКА от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Също в петък ще има и два мача от Втора лига: Хебър (Пазарджик) - Пирин (Благоевград) (от 17:45 часа) и Лудогорец II - Миньор (Перник) (от 19:00 часа).

efbet Лига - сезон 2020/2021