ЦСКА официално има нов собственик. Това беше обявено на клубния сайт на "червените", чрез който от "Армията" информираха за настъпилите промени. Новият мажоритарен собственик е юридическото лице „Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Така бе потвърдено написаното от БЛИЦ по-рано днес.

Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности свързани с клуба.

Уважаеми Дами и Господа,

На първо място, ЦСКА София поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда. Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.

Обръщаме се към милионите армейци – в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице „Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности свързани с клуба. Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА София в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие, на която и да е отделна персона.

Информираме, че за всяка актуална промяна на конкретна ситуация ще бъдете уведомени своевременно, само и единствено чрез официалния сайт на клуба – CSKA.BG. И ние като част от огромната червена общност не сме забравили, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!"


КОЙ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В ЦСКА? - ТУК

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015