Най-добрият диджей у нас DJ MASCOTA беше почетен с благодарствена грамота от Кирил Евтимов, главният организатор на провелия се наскоро благотворителен турнир "Заедно за Вики", организиран от футболния отбор на Министерството на финансите съвместно с "Футбол с кауза".

Мирослав Петков получи грамотата при поредната футболна среща на малки вратички, провела се снощи, в която MASCOTA този път беше противник на Евтимов, но за благородната кауза всички бяхме в един отбор. 

Най-актуалният диджей у нас помогна на "Заедно за Вики", като предостави свои фенски артикули, които бяха разиграни в благотворителната томбола в помощ на малката Вики. Както е известно, двегодишната Виктория Георгиева се бори с тежкото заболяване “Морбус Хиршпрунг”, свързано с проблеми на част от дебелото и правото черво.  

В „Заедно за Вики” се включиха футболните отбори на Лудогорец, Нефтохимик, Дунав и Локомотив (Пловдив), волейболният Нефтохимик, героите от САЩ`94 Ивайло Йорданов и Пламен Николов, настоящите национали Николай Михайлов и Светослав Дяков, футболните деятели Михаил Касабов и Валентин Михов, мениджърът Николай Жейнов, Гергана Христова, както и редица други приятели на спорта. За малката принцеса бяха събрани повече от 9000 лева.