Полицията е задържала 16 души за срок до 24 часа покрай вечното дерби Левски - ЦСКА (0:0), съобщиха от МВР. Десетима от тях - преди началото на футболната среща, както вече БЛИЦ писа, а останалите шестима - на КПП-тата на входа на Националния стадион "Васил Левски". Четирима от феновете са арестувани за носене на забранени вещи, един заради наложена забрана за посещение на спортно мероприятие, а друг - за неизпълнение на полицейско разпореждане.
 
От пресцентъра на МВР съобщиха още, че в резултат на предприетата от СДВР организация не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на мача Левски - ЦСКА.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)
 
"Не бяха допуснати груби нарушения на обществения ред и по време на провелото се преди това шествие в столицата. Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване на реда и сигурността на гражданите преди, по време и след срещата. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове", информираха от полицията. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020