Нови футболисти се разделиха с Царско село. Единият от тях е защитникът Мартин Кавдански, а другият е халфът Лъчезар Балтанов, който използва профила си в социалните мрежи, за да обяви, че напуска елитния клуб. В официалното си съобщение той благодари на управата на „царете“ и на спортно-техническия щаб.

Както е известно, има голяма неяснота относно това по какъв начин и дали въобще Царско село ще продължи участието си в шампионата. БЛИЦ СПОРТ първи съобщи за това в събота. Ден по-рано Иван Бандаловски и Васил Шопов се разделиха с клуба, а след това те бяха последвани от още техни съотборници.

„Искам искрено да благодаря на Царско село и лично на Стойне Манолов и Любо Пенев за това, че ми подадоха ръка в труден за мен момент. Съжалявам за положението, в което се намираше отборът в последните месеци и че се стигна до това. Благодаря и на всички треньори и екипите им, с които работихме по време на престоя ми. Човек се учи цял живот и за мен е привилегия да срещам хора, от които да се уча. Вярвам, че понякога на една идея и трябва рестарт, за да се възроди по-успешна. Пожелавам за Царско село да се случи точно това!”, обяви Балтанов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022