ЦСКА 1948 започна със силните ходове през зимната пауза. 

Александър Александров, Васил Шопов и Венцислав Василев подписаха нови договори с клуба и ще се включат в тренировъчния процес на състава, воден от старши треньора Николай Киров.
Тримата опитни състезатели за последно носиха екипа на Царско село в efbet Лига, като напуснаха "червените" през лятото на тази година.

Сега обаче Александров, Шопов и Василев се завръщат, решени да постигнат нови успехи с червената фланелка и да затвърдят отличното представяне от предходния си период в отбора.
Десният бранител Александър Александров спечели трофея от Втора лига с ЦСКА 1948 през сезон 2019/20, както и промоция за efbet Лига. В първия ешелон и турнира за Купата на България през изминалата кампания той изигра общо 26 двубоя и се отчете с няколко отлични голови подавания в тези срещи.

Важните асистенции и попадения с екипа на ЦСКА 1948 на халфа  Васил Шопов също бележат пътя на тима към трофея от Втора лига и класирането в efbet Лига. В елитния шампионат и в турнира за Купата на България през изминалия сезон Шопов изигра 25 мача, в които отбеляза 4 гола и допринесе за доброто класиране на отбора и с няколко маркови за него асистенции.

Централният защитник Венцислав Василев също беше с основна роля в отбраната на състава при спечелването на трофея от Втора лига и класирането за efbet Лига. Василев записа общо 23 участия в първия ешелон и турнира за Купата на България през изминалия сезон с червения екип. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022