ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Стадион “Ивайло” във Велико Търново е напълно готов за утрешния мач между Левски и Черно море, информира soport-vt. Двубоят от 19 кръг на efbet Лигата е на 11 февруари (събота) от 12:30 часа.

“Теренът е готов за игра, изчистен и разчертан за мача”, коментира пред изданието Петко Павлов – директор на ОП “Спортни имоти и прояви” във Велико Търново.

Както е известно, треньорът на Левски Станимир Стоилов в последните дни изразява притесненията си относно състоянието на терена на стадион „Ивайло“. Те бяха породени от студеното време и падналия сняг, който беше затрупал игралното поле.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На съоръжението във Велико Търново са възстановени и паметните плочи, които допреди ремонта на северната част бяха пред официалния вход. Сега са поставени вътре в централното фоайе на стадиона. Сред тях е и паметната плоча, увековечаваща последния гол в живота на легендата Георги Аспарухов. Гунди бележи попадението за 1:1 срещу “Етър” на 13 юни 1971 г., броени дни преди трагичната му гибел.

Тук е и паметната плоча на Трифон Иванов, открита на 13 февруари 2017 г. В понеделник от 10:30 ч. пред нея по традиция ще има помен за легендарния защитник и ще бъдат положени цветя. Първата от всички паметни плочи пък бе поставена по повод шампионската титла на “Етър” през сезон 1990/91 година.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

снимки: sport-vt.com