Феновете от "Трибуна Левски" припомниха всички домакинства на тима извън "Герена". Както е известно, заради получено наказание от БФС след двубоя със Славия на стадион „Георги Аспарухов“ от 18-ия кръг на efbet Лига "сините" ще приемат Черно море на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Най-тежката подобна санкция за Левски е лишаване от домакинство за 3 срещи. Тя е наложена през 1985 година. До нея се стига след домакинска загуба на „Герена“ с 0:1 от Пирин Благоевград. Така Левски трябва да приеме Спартак (Варна), Дунав (Русе) и Локомотив (София) извън своя дом. „Сините“ побеждават „соколите“ с 2:1 и завършват наравно 0:0 с „драконите“. Тези два мача се играят на градския стадион в Ихтиман. Столичното дерби с „железничарите“ пък се играе в Монтана, където Левски печели с 3:1.

Следващият подобен случай е от 1997 година. Тогава Левски трябва да посрещне Миньор (Перник) в Кюстендил. Двубоят завършва при нулево равенство.

След още 12 години „сините“ отново трябва да играят домакински мач на неутрален терен. Тогава приемат Черноморец (Бургас) в Ловеч, а „акулите“ печелят с 1:0.

Само шест месеца след това, отново през 2009 година, следва нов мач между Левски и Миньор (Перник), в който „сините“ са домакини извън „Георги Аспарухов“. Двубоят все пак се играе в София, на стадион „Славия“ (б.р. – понастоящем „Александър Шаламанов“ и Левски печели с 3:1.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023