ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Легендата на ЦСКА и настоящ спортно-технически директор Аспарух Никодимов заяви твърдо, че Христо Стоичков е новият треньор, дори и да пропадне сделката с Гриша Ганчев. "Червените" се събират днес на първа тренировка, макар официалният старт да бе отложен за сряда (12 юни) заради очакваното прибиране на Камата късно тази вечер.

"Ицо ще изведе отбора на тренировка в сряда. Помощници ще му бъдат Петко Петков, Стефан Генов, а треньор на вратарите - Стоян Йорданов. Разбрахме се със Стоичков за по-малко от минута. Не е имал никакви претенции, знае много добре какво значи ЦСКА и клубът има нужда от неговото завръщане", коментира Никодимов в интервю пред "Меридиан Мач".

"В тази криза ЦСКА се нуждае от силен спонсор. Приветствам идването на Гриша Ганчев и дано да се стигне до сделка. Виждате колко големи отбори едва кретат. Всеки се нуждае от помощ. Няма да е хубаво, ако историята ни бъде погребана. Ще бъде голям удар. Но ако няма друг изход, сме длъжни да се съобразим. Вариант за минаване през аматьорския футбол?! Със сигурност не е най-добрият. Все пак други големи отбори като Глазгоу Рейнджърс и Ференцварош минаха през чистилището. Така че и тази възможност е реална, но аз не вярвам да се стигне до нея", допълни Паро за вариантите пред клуба.

"Ние се готвим за евротурнирите. Нормално е, все пак с представянето си през сезона заслужихме това право", допълни легендата на "червените"./БЛИЦ