Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира горещата тема, свързана с неговата оставка. Той посочи и датата, до която е обвързан с клуба. Колев обяви и една цел, по която се работи до края на годината.

„Не си спомням точната дата – края на април или май беше, когато пред „Дарик Радио“ обявих, че с треньорския щаб обмисляме оставки. Анонсирах, че това ще стане при смяна на собствеността. Най-нормалното е новият собственик да сформира собствен екип. Поканен бях от Спас Русев, а после бях и при Васил Божков. Сега пак съм тук. Собственикът решава. На практика тогава използвах всички лостове, за да има нормални приходи клуба. Първото нещо, което направих след като мина Общото събрание. На първото заседание на Надзорния съвет влязох и си подадох оставката и членовете могат да го потвърдят. Изтъкнах, че те имат право да изберат нов изпълнителен директор. Представител съм на старото управление и чувствах умора. Липсата на перспектива в клуба ме тревожеше, защото не можех да помогна. Не успях да осигуря финансиране за Левски. Разбрахме се с НС да остана до 31 декември. Изразих несъгласие с поведението на Тити, че не трябва да се държи така, както го направи в един диспут за екипировката. Казах, че това ще отблъсне хората. Сметнах, че трябва да остана до 31 декември, тъй като всичко, което съм научил спортно-технически е от Наско Сираков. Мога да го нарека приятел. Имам морален дълг и към клуба. В ситуация, в която нося отговорност, да се опитам с каквото мога да помогна с търсенето на нови спонсори. Това е историята с моята оставка. Не е коментирана в клуба в нито един момент. Казал съм, че хората в първо ще научат от мен, ако има оставка, а едва след това ще се появи в медиите.“, каза Колев.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Предстои реализирането на голям и важен дългосрочен проект. Възстановяването на членските карти. Надявам се през следващата седмица да говорим в детайли. Предстои дискусия и с представителите на феновете, тъй като главният акционер се ангажира с тяхно представителство в управлението на клуба. Това е една от най-важните задачи, за да направим тази услуга да е достъпна за всеки левскар. Това е най-важната работа, която предстои до края на годината. Това не изключва всекидневната борба, която водим и стабилизирането на тима. Инициираме отварянето на страница в интернет, която да генерира идеи за развитието на Левски през следващите години. Обсъждали сме идеята с феновете и те приемат инициативата. Ще преценим кои от тях може да сбъднем от настоящия си момент на развитие и кои ще останат в бъдеще“, допълни изпълнителният директор.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​