Бившият защитник на “Левски” Предраг Пажин обяви, че за момента смяната на Илиан Илиев с Николай Митов е успешна. Той разкри, че не е получавал предложение да се върне на работа при “сините” и допълни, че не знае ще приеме такава покана.
 
“Левски” и ЦСКА заслужават титлата. Това винаги е било. Така ще бъде и в бъдеще. Това са двата най-големи отбори в България, но в момента не са в добро състояние. Хубаво е други отбори да стават шампиони, но никога няма да стигнат “Левски” и ЦСКА”, заяви Пажин.  
 
“Не съм получавал покана да се върна да работя в “Левски”. Не знам дали бих приел такова предложение в настоящата ситуация. Фактът, че в отбора има проблеми, говори, че нещо куца”, допълни бившият национал.
 
“Селекцията на “Левски” е сгрешена. Няма качествени футболисти. Родригес, Карвальо и Мулдер са единствените чужденци в тима, които имат място в отбора. Най-паметният ми мач с екипа на “Левски” е успехът с 3:0 над Хайдук (Сплит) през 1999 г. Беше уникално. Колкото за “А” група – сигурно е мачът с кървавия гол на Гонзо”, коментира ексзащитникът.
 
“Не знам защо Илиан Илиев не издържа. Щом Митов няма загуба в първите си мачове, значи смяната на Илиев е била успешна. Работата на Митов до момента се получава добре”, анализира бившият футболист на Партизан.
 
“Според мен “Левски” ще спечели с 1:0. Няма значение кой ще вкара гола”, прогнозира Предраг Пажин.