Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев коментира в типичния си стил първите два мача от турнира в Либия, които "червените" изиграха днес. "Армейците" отстъпиха с 0:1 на Ал Ахли (Триполи), след което победиха с 1:0 Ал Насър (Бенгази) с попадение на Станислав Костов. На тръгване преди мачовете играчите на ЦСКА нарамиха картечниците и пушките на охраната пред хотел "Тибести", където са отседнали.

"Не съм доволен как седим в лявата част на защитата и халфовата линия. Определено имаме проблеми. Дано нещата да се оправят скоро. Чакаме двама или трима нови играчи и чак тогава отборът ще е завършен. Имаме нужда от централен защитник, ляв бек и един полузащитник. Чак тогава може да кажем, че отборът ще бъде в завършен вид. Дано успеем да ги вземем до началото на сезона. Иначе трябва да разчитаме на наличните играчи", каза Стратега.

"От малките съм доволен, но след като се снимаха с автомати, сега с тях не може да се говори. Едва ги свалих от картечниците, за да играят днес", коментира с усмивка Димитър Пенев.

3_8.jpg

11_8.jpg

11_9.jpg