Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че “червените” също могат да поискат отлагане на мача с Локо (Пд) за купата на България другата седмица, след като Левски и Локо (Сф) вече се разбраха да играят двубоя помежду си на друга дата.
 

„Миналата година ЦСКА отпадна рано, рано от турнира за Купата и сега се задължени да спечелим този мач и да продължим напред. Локомотив Пловдив също е добър отбор, но в момента знаете какви проблеми имат. Възможно е да поискаме отлагане обаче на мача за първенството с Локомотив София. Имаме натоварен график и е напълно нормално. Ние ще го направим за първи път, а други го правят, когато им скимне. Ако Левски продължава да отлага мачовете си, скоро ще ни стигне в класирането”, заяде се Пенев, който продължава да недоволства заради постоянните измествания на срещите на “сините”.

”Явно някои от играчите ни не могат да издържат на голямото напрежение. Не може да допускаме толкова елементарни голове. Футболистите трябва да разберат, че е задължително да са концентрирани по време на целия мач", каза Пенев по повод днешното равенство (1:1) с Черно море.

Помолен да коментира гола на Мирослав Манолов заяви: "Не съжалявам за бившите ни играчи, които сега са в Черно море. Те са имали своите шансове в ЦСКА, но явно не са ги използвали"./БЛИЦ