Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира победата с 2:1 над Спартак (Варна) и класирането на тима му на полуфинал за Купата на България. 

Специалистът даде информация за Тодор Неделев, който беше заменен заради контузия.

"До голяма степен съм доволен. Не съм доволен, че през първото полувреме създадохме 6-7 положения. В една от контрите на Спартак (Варна) допуснахме гол, трябва да работим в тази насока. Великолепна ситуация от Шоу ни даде възможност да продължим напред", коментира Петев след четвъртфинала.

"Продължаваме да работим. Доволен съм от създадените ситуации, но не съм доволен от тяхното нереализиране. Създадохме две-три чисти голови положения, но изпълнението на Шоу ни прати напред. Всеки се труди и тренира с голям ентусиазъм, това за мен радващо. Тренировките са едно, официалните мачове друго, но който се труди здраво, резултатите ще дойдат", подчерта треньорът на Лудогорец.

"Надявам се Десподов да е на разположение за следващия мач. Неделев получи болка в прасеца, която е имал преди няколко месеца. Всеки ще получи своя шанс. Всеки трябва да покаже защо е в Лудогорец. За мен първенството и купата са 100% равнопоставени, не исках да отговорям на този въпрос, но ми го зададохте. Нямам предпочитание за жребия", добави бившият национален селекционер.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023