Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира, че е съвсем нормално в малък град като Разград много бързо хората да научат къде живее треньорът на отбора. Както вече стана ясно, Бруно Рибейро се оплака, че феновете са опитали да го бият, ходейки в жилището му. 

"Разград е малък град, половината са братовчеди и се познават. Нормално е да се научава къде живее треньорът, няма как да се скрие", коментира Петричев пред БЛИЦ.

"Разбрахме, че няколко от феновете ни са ходили до дома му и са скандирали, искайки му оставката. Но нашите привърженици са цивилизовани. Никога не сме имали проблеми", каза шефът в Лудогорец.
 
По отношение присъствието на Едуард Ераносян в спортно-техническия щаб, Петричев обясни: "Тъй като се появиха спекулации, още в петък г-н Ераносян подписа своя договор като треньор, а не като старши треньор, и има пълните права да бъде на скамейката."

Още тази вечер Ераносян ще бъде на пейката за домакинството на бившия си отбор Локомотив (Пловдив). Мачът стартира в 20:00 часа.

"Нека първо приключим взаимоотношенията с г-н Рибейро, искаме да ги приключим по цивилизован начин. Той все още е старши треньорът на Лудогорец и има своите права. Нашето отношение също трябва да бъде нормално и цивилизовано. След което, разбира се, че имаме готови варианти и ще ви информираме. Преговаряме с Рибейро, сигурно до няколко дни ще се споразумеем", добави Ангел Петричев.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015